Tips & Vragen

Wat is het verschil tussen renovlies en glasweefsel?
Wij zijn gespecialiseerd in zowel renovlies als glasweefsel behang. Twijfelt u over de juiste keuze tussen renovlies en glasweefsel behang? Wij leggen de verschillen graag uit:

In de basis zijn zowel renovlies als glasweefsel van dezelfde materialen gemaakt. Beide materialen zijn sterk scheuroverbruggend en werken brandvertragend. Het verschil zit hem vooral in de gladde uitstraling van renovlies. Het effect van renovlies is hierdoor te vergelijken met een strak gestucte wand. Glasweefsel is daarentegen een gewoven variant en verkrijgbaar in gevarieerde structuren, Denk hierbij aan het bekende ruitje of de visgraatstructuur.

Het verschil samengevat:

  • Renovlies geeft een strak effect, vergelijkbaar met strak gestucte wanden;
  • Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren.


Wat is het verschil tussen renovlies of glasweefsel en stucwerk?
Renovlies- en glasweefselbehang zijn in veel gevallen net zo strak als stucwerk. De verschillen zijn echter dat stucwerk naar verloop van tijd (met name bij nieuwbouwwoningen) kan gaan scheuren, bij Renovlies- en glasweefselbehang is dit niet het geval. Daarnaast is het behang sneller en goedkoper aan te brengen dan stucwerk.


Hoe gaan jullie te werk?

  1. Allereerst kunt u op onze website een indicatie berekenen van de kosten en verschillende pakketten.
  2. Bent u tevreden over de genoemde prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
  3. Wanneer de offerte akkoord is zullen we contact met u opnemen om de details en planning te bespreken.
  4. Op het afgesproken moment zullen wij bij u langskomen om het product, professioneel, aan te brengen.
  5. Wanneer we weer weggaan laten we u achter met prachtige, strakke wanden!

 

Wat is het minimale aantal m2?
Wij leveren onze diensten vanaf een minimale oppervlakte van m2 van 100m2.


Leveren jullie ook enkel het behang?
Nee, wij staan voor onze producten en willen dat dit op een goede manier bij u aangebracht wordt. Zo kunnen wij ten alle tijden een topkwaliteit garanderen. U kunt daarom bij ons enkel all-in pakketten afnemen, waarbij we alle materialen leveren en deze ook aanbrengen. Wel zo makkelijk!


Leveren jullie door heel Nederland?
Ja, wij behangen in heel Nederland.


Berekenen jullie ook voorrijkosten?

Nee, onze pakketten zijn inclusief voorrijkosten, door heel Nederland.


Komen er nog meerkosten bij?

Nee, de prijzen op onze website zijn all-inclusive! Let wel op, de door u aangegeven indicatie van het te behangen oppervlakte zijn leidend bij het bepalen van de prijzen in onze offertes. Mocht het aangegeven aantal m2 op locatie niet blijken te kloppen, dan zullen we eventuele extra m2 in overleg met u in rekening brengen.


Hoe bereken ik de oppervlakte en is dit aantal leidend?

U kunt de oppervlakte eenvoudig zelf berekenen door de breedte van een muur te vermenigvuldigen met de hoogte. De uitkomst van deze som betreft het aantal m2. Het aantal dat u zelf op geeft is leidend bij het maken van een offerte. Mocht het aangegeven aantal m2 op locatie niet blijken te kloppen, dan zullen we eventuele extra m2 in overleg met u in rekening brengen.

Onze voordelen! Kies voor www.renovlies-behanger.nl:
Al vanaf € 10,- per m2
Inclusief alle materialen
Aangebracht door professionals
Inclusief professionele schilder
Inclusief kitten
Inclusief schuren van de wanden
Inclusief B.T.W. en voorrijkosten
Bereken direct

Benieuwd wat het kost om uw ruimte(s) te laten behangen? Bereken hieronder snel en vrijblijvend uw prijs.

Aantal m2
Wanden behangklaar?
Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?

Voor een juiste prijs indicatie is het van belang dat het aantal vierkante meters juist is. Het berekenen van het aantal vierkante meter doet u eenvoudig door de breedte van de wand te vermenigvuldigen met de hoogte van de wand.
Let op: de getoonde prijs wordt gebaseerd op de door u opgegeven informatie. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, worrden u muren nogmaals door ons ingemeten om de defenitieve prijs te bepalen.


Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?
Wat zijn behangklare wanden?

Een behangklare wand is een wand die geschikt is voor het direct aanbrengen van het wandmateriaal. Dit wil zeggen dat de wand, stof en lijmrest vrij is. Ook is de wand niet voorzien van onregelmatige wandbekleding zoals vinyl behang of structuur stukwerk of verf. Daarnaast is de wand in goede conditie, er brokkelen geen stukken af en alle aanwezige gaten zijn opgevuld en eventuele uitstekels zijn verwijderd.
Let op: De pakket prijzen zijn alleen geldig voor wanden die behangklaar zijn. Wanden niet behang klaar? Dan helpen wij u graag bij het behangklaar maken van u wanden . Onze pakket prijzen gelden dan echter niet voor uw ruimte.


Wat zijn behangklare wanden?

Door jarenlange ervaring in glasweefsel, glasvezel en renovlies hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken.

Contact
Youri Tax:
06 - 511 277 76
Wesley Wouts:
06 - 531 847 23
E-mailadres:
© 2020, , www.glasweefsel-behanger.nl