Renovlies

Renovlies is een hoogwaardig en sterk materiaal. Het is 1 meter breed en 150 grams top materiaal, ideaal voor degene die van strakke wanden houd. Renovlies is super strak en mooi naadloos aan te brengen.

Renovlies behang is dan ook dé oplossing wanneer u op zoek bent naar strakke muren, zonder al te veel moeite en kosten. Het resultaat van renovlies behang komt overeen met een strak gestucte wand. Met als grote voordelen de lage prijs (al vanaf €10,- per m2) en dat u bij renovlies behang nooit last zult hebben van scheuren. Daarnaast is renovlies behang ook nog eens sneller aan te brengen en kras- en stootvaster dan stucwerk.

De voordelen op een rijtje:

 • Goedkoper dan stucwerk;
 • Hoge kwalitiet;
 • Stoot- en krasvast;
 • Snel aan te brengen;
 • Nooit last van scheuren;
 • Moeilijk ontvlambaar.

Wat is het verschil tussen renovlies en glasweefsel
Wij zijn gespecialiseerd in zowel renovlies als glasweefsel behang. Twijfelt u over de juiste keuze tussen renovlies en glasweefsel behang? Wij leggen de verschillen graag uit:

In de basis zijn zowel renovlies als glasweefsel van dezelfde materialen gemaakt. Beide materialen zijn sterk scheuroverbruggend en werken brandvertragend. Het verschil zit hem vooral in de gladde uitstraling van renovlies. Het effect van renovlies is hierdoor te vergelijken met een strak gestucte wand. Glasweefsel is daarentegen een gewoven variant en verkrijgbaar in gevarieerde structuren, Denk hierbij aan het bekende ruitje of de visgraatstructuur.

Het verschil samengevat:

 • Renovlies geeft een strak effect, vergelijkbaar met strak gestucte wanden;
 • Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren.

Vaste lage prijs
Wij bieden u ons glasweefsel aan voor lage prijzen vanaf: € 10,00 per m2

All inclusief
Wij leveren all-inclusive pakketen is inclusief:

 • Glasweefsel behang, professionele kwaliteit
 • Lijm, professionele kwaliteit
 • Verf professionele kwaliteit, één neutrale kleur (één laag)
 • Arbeid
 • Reiskosten
 • inclusief BTW

Bent u geinteresseerd in onze renovlies pakketten?
Bereken dan nu uw kostenindicatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Onze voordelen! Kies voor www.renovlies-behanger.nl:
Al vanaf € 10,- per m2
Inclusief alle materialen
Aangebracht door professionals
Inclusief professionele schilder
Inclusief kitten
Inclusief schuren van de wanden
Inclusief B.T.W. en voorrijkosten
Bereken direct

Benieuwd wat het kost om uw ruimte(s) te laten behangen? Bereken hieronder snel en vrijblijvend uw prijs.

Aantal m2
Wanden behangklaar?
Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?

Voor een juiste prijs indicatie is het van belang dat het aantal vierkante meters juist is. Het berekenen van het aantal vierkante meter doet u eenvoudig door de breedte van de wand te vermenigvuldigen met de hoogte van de wand.
Let op: de getoonde prijs wordt gebaseerd op de door u opgegeven informatie. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, worrden u muren nogmaals door ons ingemeten om de defenitieve prijs te bepalen.


Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?
Wat zijn behangklare wanden?

Een behangklare wand is een wand die geschikt is voor het direct aanbrengen van het wandmateriaal. Dit wil zeggen dat de wand, stof en lijmrest vrij is. Ook is de wand niet voorzien van onregelmatige wandbekleding zoals vinyl behang of structuur stukwerk of verf. Daarnaast is de wand in goede conditie, er brokkelen geen stukken af en alle aanwezige gaten zijn opgevuld en eventuele uitstekels zijn verwijderd.
Let op: De pakket prijzen zijn alleen geldig voor wanden die behangklaar zijn. Wanden niet behang klaar? Dan helpen wij u graag bij het behangklaar maken van u wanden . Onze pakket prijzen gelden dan echter niet voor uw ruimte.


Wat zijn behangklare wanden?

Door jarenlange ervaring in glasweefsel, glasvezel en renovlies hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken.

Contact
Youri Tax:
06 - 511 277 76
Wesley Wouts:
06 - 531 847 23
E-mailadres:
© 2020, , www.glasweefsel-behanger.nl