Glasweefsel

Glasweefsel is een hoogwaardig en sterk materiaal. Onze glasweefsel is 1 meter breed en wit gepigmenteerd, waardoor een egale ondergrond ontstaat voor het sauzen. Mede doordat wij ons glasweefsel naadloos en strak aanbrengen ontstaan er moderne strakke wanden. Naast het gladde glasweefsel behang is glasweefsel ook verkrijgbaar in verschillende design’s, vraag ons naar de mogelijkheden!

Glasweefselbehang is daarnaast ook erg duurzaam, een eigenschap die vandaag de dag  erg belangrijk is. Je wilt immers met een goed gevoel in je huis wonen, zonder het idee te hebben schade aan het milieu toe te brengen.

Daarnaast heeft glasweefselbehang het grote voordeel dat het is aan te passen op uw persoonlijk wensen en voorkeuren. Het product is verkrijgbaar in verschillende vormen en structuren en is in principe geschikt voor alle type kamers. Glasweefselbehang is zelfs geschikt voor vochtige ruimtes als badkamer en toilet. Glasweefselbehang is hiermee een ideaal alternatief voor stucwerk!

De voordelen op een rijtje:

 • Goedkoper dan stucwerk;
 • Verschillende structuren mogelijk;
 • Hoge kwalitiet;
 • Sterk en schrobvast;
 • Snel aan te brengen;
 • Nooit last van scheuren;
 • Geschikt voor vochtige ruimtes;
 • Moeilijk ontvlambaar.

Vaste lage prijs
Wij bieden u ons glasweefsel aan voor een vaste lage prijs van: € 15,00 per m2

All inclusief
Deze prijs per vierkante meter is inclusief:

 • Glasweefsel behang, professionele kwaliteit
 • Lijm, professionele kwaliteit
 • Verf professionele kwaliteit, één neutrale kleur (één laag)
 • Arbeid
 • Reiskosten
 • inclusief BTW

Bent u geïnteresseerd in ons glasweefsel pakket?
Bereken dan nu uw kostenindicatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze voordelen! Kies voor www.renovlies-behanger.nl:
Al vanaf € 10,- per m2
Inclusief alle materialen
Aangebracht door professionals
Inclusief professionele schilder
Inclusief kitten
Inclusief schuren van de wanden
Inclusief B.T.W. en voorrijkosten
Bereken direct

Benieuwd wat het kost om uw ruimte(s) te laten behangen? Bereken hieronder snel en vrijblijvend uw prijs.

Aantal m2
Wanden behangklaar?
Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?

Voor een juiste prijs indicatie is het van belang dat het aantal vierkante meters juist is. Het berekenen van het aantal vierkante meter doet u eenvoudig door de breedte van de wand te vermenigvuldigen met de hoogte van de wand.
Let op: de getoonde prijs wordt gebaseerd op de door u opgegeven informatie. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, worrden u muren nogmaals door ons ingemeten om de defenitieve prijs te bepalen.


Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?
Wat zijn behangklare wanden?

Een behangklare wand is een wand die geschikt is voor het direct aanbrengen van het wandmateriaal. Dit wil zeggen dat de wand, stof en lijmrest vrij is. Ook is de wand niet voorzien van onregelmatige wandbekleding zoals vinyl behang of structuur stukwerk of verf. Daarnaast is de wand in goede conditie, er brokkelen geen stukken af en alle aanwezige gaten zijn opgevuld en eventuele uitstekels zijn verwijderd.
Let op: De pakket prijzen zijn alleen geldig voor wanden die behangklaar zijn. Wanden niet behang klaar? Dan helpen wij u graag bij het behangklaar maken van u wanden . Onze pakket prijzen gelden dan echter niet voor uw ruimte.


Wat zijn behangklare wanden?

Door jarenlange ervaring in glasweefsel, glasvezel en renovlies hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken.

Contact
Youri Tax:
06 - 511 277 76
Wesley Wouts:
06 - 531 847 23
E-mailadres:
© 2020, , www.glasweefsel-behanger.nl