Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens:

Glasweefsel-behanger.nl & Renovlies-behanger.nl
Youri Glasweefsel B.V.
Canadalaan 40
4624 HG Bergen op Zoom

Contact informatie:
Youri Tax
0651127776

Wesley Wouts
0653184723
info@glasweefsel-behanger.nl

 

Direct contact
Vul het onderstaande formulier in en neem direct contact met ons op!

Naam:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Bericht:

 

Algemene voorwaarden
Op al onze diensten en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt onze algemene voorwaarden hier downloaden of opvragen bij uw contact persoon

Copyright & disclaimer
Alle content op deze website is auteursrechtelijk bescherm en niets mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke schrifftelijke toestemming van glasweefsel-behangers.nl.

Wij besteden de grootst mogelijk zorg aan de inhoud van onze website. Echter aan de inhoud en informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De opgegeven prijzen op deze website zijn, ten zij anders vermeld, inclusief btw en enkel ter indicatie en daardoor niet bindend.

 

Onze voordelen! Kies voor www.renovlies-behanger.nl:
Al vanaf € 10,- per m2
Inclusief alle materialen
Aangebracht door professionals
Inclusief professionele schilder
Inclusief kitten
Inclusief schuren van de wanden
Inclusief B.T.W. en voorrijkosten
Bereken direct

Benieuwd wat het kost om uw ruimte(s) te laten behangen? Bereken hieronder snel en vrijblijvend uw prijs.

Aantal m2
Wanden behangklaar?
Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?

Voor een juiste prijs indicatie is het van belang dat het aantal vierkante meters juist is. Het berekenen van het aantal vierkante meter doet u eenvoudig door de breedte van de wand te vermenigvuldigen met de hoogte van de wand.
Let op: de getoonde prijs wordt gebaseerd op de door u opgegeven informatie. Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, worrden u muren nogmaals door ons ingemeten om de defenitieve prijs te bepalen.


Hoe bereken ik het aantal vierkante meters?
Wat zijn behangklare wanden?

Een behangklare wand is een wand die geschikt is voor het direct aanbrengen van het wandmateriaal. Dit wil zeggen dat de wand, stof en lijmrest vrij is. Ook is de wand niet voorzien van onregelmatige wandbekleding zoals vinyl behang of structuur stukwerk of verf. Daarnaast is de wand in goede conditie, er brokkelen geen stukken af en alle aanwezige gaten zijn opgevuld en eventuele uitstekels zijn verwijderd.
Let op: De pakket prijzen zijn alleen geldig voor wanden die behangklaar zijn. Wanden niet behang klaar? Dan helpen wij u graag bij het behangklaar maken van u wanden . Onze pakket prijzen gelden dan echter niet voor uw ruimte.


Wat zijn behangklare wanden?

Door jarenlange ervaring in glasweefsel, glasvezel en renovlies hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken.

Contact
Youri Tax:
06 - 511 277 76
Wesley Wouts:
06 - 531 847 23
E-mailadres:
© 2020, , www.glasweefsel-behanger.nl